Reincarcari cartuse

Se ştie că tonerele (cartuşele pentru imprimantele laser) şi cartuşele de cerneală pentru imprimantele inkjet sunt foarte scumpe. Nu este nici un secret faptul că în timpul duratei de viaţă a unei imprimante vom plăti pentru cartuşe noi de mai multe ori preţul plătit pe imprimantă. WEB INC este alternativa care are un bun raport preţ/ calitate, ce va oferă reîncărcarea cartuşelor de imprimantă plătind o medie de 10% – 20% din preţul unui cartuş nou, fara nici un fel de compromis al calitatii de imprimare.

Reincarcarea cartuselor pentru imprimantele cu jet de cerneala negra, cyan, magenta si yellow se face pe loc, in maxim 15 minute. Reumplerea consumabilelor pentru imprimantele si copiatoarele laser se face in aproximativ 30 minute, in functie de tipul echipamentului. Pentru anumite tipuri speciale de echipamente, termenul de incarcare se poate prelungi cu pana la 24-48 ore.

Incarcarea cartuselor dvs. se face exclusiv in cadrul service-ului nostru (aceste operatiuni presupun folosirea de echipamente ce nu pot fi transportate la sediul clientului).

Pe langa servicii de reincarcare profesionala a cartuselor de imprimante va mai oferim : consumabile originale si compatibile, piese de schimb, materiale pentru reumpleri in regim propriu, echipamente noi, servicii de reparatii, de printare alb/negru si color, copiere alb/negru si color.

Sfaturi utile

Cartusele inkjet recomandam sa se impacheteze in hartie pentru a fi transportate corespunzator la punctul de reincarcare. Deasemeni dupa reincarcarea lor va sfatuim sa printati 1-3 pagini de proba.

Cartusele laserjet va sfatuim a nu se tine intr-un mediu cu umiditate ridicata, cilindri fotosensibili trebuiesc feriti de lumina puternica. Deasemenea cartusele laser jet va recomandam sa le "agitati" cateva secunde inainte de a le introduce in imprimanta iar apoi sa printati 1-3 pagini de proba.